Идиома английского языка. Dime a Dozen

Fig. abundant; cheap and common. People who can write good books are not a dime a dozen. Romantic movies are a dime a dozen.

Еще по теме:

Пожалуйста, оцените публикацию

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(5 голосов, 5 из 5)

Возможно вам будет интересно